Výhody doručovania zložených matracov: Menej starostí, viac komfortu

Nákup matracov si ešte stále mnohí ľudia spájajú s rôznymi komplikáciami a nevyriešenými otázkami. Ako odveziem obrovský matrac vo svojom malom aute? Koľko prípadne zaplatím za dopravu z predajne a budem vôbec doma v čase, keď mi matrac privezú? Ako vynesiem obrovský matrac po úzkom schodisku alebo ako ho dám do výťahu? Kto mi pomôže manipulovať s ťažkým matracom? Pri nákupe matracov online z našej ponuky vás však nemusí trápiť ani jedna z týchto otázok – matrace vám totiž dovezieme zložené a zabalené.

dorucenie_matraca

Každý matrac posielame zložený

Matrace vám kuriér nedovezie domov v ich plnej veľkosti, čo oceníte najmä pri nákupe XXL matracov 200 × 200 určených na manželskú posteľ. Pre bežného človeka je však aj manipulácia s klasickým matracom 80 × 200 vyčerpávajúca a pre mnohých dokonca nemožná. Ak máte problém manipulovať s obrovským a ťažkým matracom aj pri výmene posteľnej plachty, určite oceníte spôsob, akým po novom doručujeme matrace. V novom balení je matrac najprv zložený (na polovicu či dokonca na tretiny) a následne zrolovaný a vákuovo uzatvorený do igelitového vrecka, aby sa nerozbalil. V plastovej fólii je následne umiestnený do kartónovej krabice. Objem matraca tak dokážeme skutočne niekoľkonásobne zmenšiť, aby s menšou krabicou (ktorá má najdlhšiu stranu napríklad len 80 cm) dokázal manipulovať naozaj každý.

Výhody nového spôsobu balenia matracov

Nový postup balenia výrazne uľahčuje aj skladovanie matracov, vďaka čomu môžeme mať na sklade oveľa viac kusov aj modelov a vy nemusíte na svoj vysnívaný matrac čakať niekoľko dní či týždňov. Ako koncový zákazník však oceníte aj ďalšie výhody tohto spôsobu doručenia.

Jednoduchšia manipulácia a preprava

S menším a kompaktnejším balíčkom sa jednoduchšie manipuluje, čo zjednodušuje jeho prenášanie aj v stiesnených priestoroch, akými sú úzke chodby, výťah alebo schody. S veľkým matracom je často problematické vytočiť sa aj priamo v byte a dostať ho do požadovanej miestnosti. Kvalitný matrac je navyše dosť ťažký a aj nadpriemerne silné osoby sa pri jeho

prenášaní zapotia. Na prenos síce ťažkého, ale malého balíčka ľahko nájdete pomocníka vo vlastnej domácnosti alebo u susedov.

Menej baliaceho materiálu

Dovoz nového matraca v kompaktnom balíku si vyžaduje oveľa menej baliaceho materiálu. V tomto prípade sú to plastová fólia a malá kartónová krabica, čo je dôležité najmä z ekologického hľadiska, keďže tieto materiály po rozbalení matraca skončia v tom najlepšom prípade v triedenom odpade.

Rýchlejšie a lacnejšie doručenie

Vďaka menšiemu objemu môže byť doručenie rýchlejšie a ekonomickejšie. Naši kuriéri dokážu k vám – zákazníkom naraz odviezť viac matracov a ďalšieho tovaru (nábytku), čím sa znižuje aj cena za dopravu veľkoobjemového tovaru. Ak sa rozhodnete nakúpiť u nás a využiť možnosť osobného odberu, po svoj nový matrac môžete pokojne prísť aj malým kompaktným autom. Matrac sa vám ľahko zmestí do kufra či na zadné sedadlá. Nezabúdajte však, že pri objednávke v hodnote nad 169 eur máte dopravu v našom e-shope zadarmo. V závislosti od rozsahu objednávky vám bude doručená buď externým kuriérom, alebo naším vlastným kuriérom aj s možnosťou vynesenia objednaných matracov, nábytku a ďalšieho tovaru priamo až do bytu.

Znížené riziko poškodenia

Kompaktné balenie v ochrannom obale poskytuje lepšiu ochranu pred fyzickým poškodením, vlhkosťou, prachom a ďalším znečistením počas prepravy. Naše matrace skladujeme a prepravujeme s maximálnou opatrnosťou, aby sa k vám vždy dostal čistý a nepoškodený produkt.

Pohodlie pri vybaľovaní

Zákazník môže matrac jednoducho rozbaliť v izbe, kde ho chce umiestniť, bez potreby manipulovať s veľkým a ťažkým matracom v úzkych chodbách bytu. Po rozbalení stačí nechať matrac na rovnej ploche, kde sa postupne roztiahne do pôvodného tvaru a veľkosti.

Doprajte si naozaj úplne nový matrac

Zákazník si môže byť istý, že je prvým, kto daný matrac dostal. Matrac predtým nebol vystavený žiadnemu skúšaniu niekde v predajni, kde by sa na ňom vyvaľovali stovky iných ľudí. Doprajte si skvelý pocit z naozaj nového a dokonale čistého matraca.